Brands Pedag

Lopen op inlegzolen van Pedag maakt je blij. Dat heerlijke gevoel, is het resultaat van puur vakmanschap. We houden van natuurlijke materialen en denken eco-vriendelijk. Voor de inlegzolen gebruikt Pedag plantaardig leer, wol, vilt, kurk en sisal.

Het voelt gewoon goed.

Van het selecteren van materialen tot het  snijden, persen, knippen, splitten, vormen, lamineren, naaien en het verpakken van de inlegzolen gaat door vele handen.

Iedere medewerker van Pedag werkt met de grootst mogelijke aandacht aan de zolen en brengt wat geen machine kan: liefde en passie.

Viva – Family

De kwaliteit en het fijne gevoel van de Pedag Viva inlegzolen zijn het resultaat van de hoge kwaliteit van de materialen en authentiek handwerk. Alle producten worden in Duitsland ontwikkeld en zijn gemaakt voor de perfecte ondersteuning in de gevoelige zones van de voet.

Zomer of winter, Op het werk, tijdens het sporten of genietend van vrije tijd, Viva inlegzolen zijn er voor ieder moment.

Sportsline

Op zoek naar een betrouwbare partner tijdens het sporten? De Pedag Sportsline biedt comfort voor elke sport, hiken, fietsen of in de sportschool de inlegzolen van Pedag zijn er voor iedere workout.

Sneaker

Waar stijl en comfort elkaar ontmoeten. De dempende werking van de inlegzolen uit de Pedag sneaker lijn ontspant de voeten, bieden ondersteuning en voelen fijn aan.

Memory foam

Het dempende en extreem zachte schuim is licht als een veertje en ondersteunt de natuurlijke vorm van de voet.