Brands: Collonil

Collonil, gevestigd in Berlijn, is een merk dat zich kenmerkt door zowel innovatie als traditie. Het merk staat voor de kwaliteit die we van Duitse producten gewend zijn, tegelijkertijd blijven ze continue in innoveren. Het bedrijf dat in 1909 begon met een leerolie, wordt steeds verder ontwikkeld. Dat resulteert in hoogwaardige producten die een revolutie vormen voor de verzorging van leerproducten en schoenen van diverse materialen. Hiermee is Collonil uitgegroeid tot een wereldwijd gepositioneerd bedrijf: Altijd in beweging en toch verbonden met zijn roots.

Collonil Classic

De Classic-lijn bevat een breed scala aan producten voor de verzorging van alle type schoenen. Deze serie is samengesteld uit producten voor het beschermen, reinigen en verzorgen van diverse materialen en schoensoorten.

Lees meer over de Classic collectie van Collonil.

Collonil 1909

Collonil 1909 is zorgt voor een volledig nieuwe dimensie van leerzorg: Luxueus, intensief en verbazingwekkend. Echt een anti-aging programma voor leer.

Lees meer over de 1909-serie van Collonil.

Collonil Carbon

De meest krachtige producten van Collonil zijn ondergebracht in de Carbon productserie. Een beperkt aantal producten met aan allround werking: geschikt voor diverse materialen en toepassingen.

Lees meer over de Carbon-lijn van Collonil.

Collonil Carbon Lab

Specifiek voor de verzorging van sneakers heeft Carbon Lab een productlijn ontwikkeld in samenwerking met Hikmet Sugoer, een grote naam in de sneakerwereld.

Lees meer over de Carbon Lab productlijn van Collonil.

Collonil Organic

Dit is een duurzame, allround schoenverzorging. De producten uit de organic range bestaan voor 90% uit duurzame ingrediënten, zoals olijfolie, bamboe-extract, macadamia olie en carnaubawas.