Dé tip voor een vlekvrij bestaan!

Ben jij een echte vlekmachine, dan ben je waarschijnlijk altijd zoekende naar magische producten die vlekken uit je kleding, schoenen of meubilair kunnen verwijderen. Vaak kom je uit op agressieve schoonmaakmiddelen, waar het milieu en je gezondheid niet zo blij van worden. Je schrobt je suf, maar echt hardnekkige vlekken krijg je er gewoonweg niet meer uit. En als je naast vlekmachine, ook full time pechvogel bent,  verkleurt het materiaal ook nog mee.

Vlekmachines, opgelet! Het merk Piggy Proof heeft het namelijk haar levensdoel gemaakt om een vlekkeloze toekomst voor iedereen te creëren. Hebben we je aandacht? Piggy droomt over een wereld waarin je favoriete schoenen, meubels en designerkleding voor altijd mooi, schoon en smetteloos blijven. Zelfs als je daar een Bloody Mary over knoeit;). Naar eigen zeggen zijn de Piggy producten ook getest op o.a. Zwarte Cross modder, motorolie en piccalilly!!;) 

Piggy Proof heeft een aantal producten ontwikkeld die je leven een beetje makkelijker maken! Zo is de Premium Protector er voor het langdurig vocht-, olie- en vuilafstotend maken van schoenen, kleding en zelfs meubels. De laag is 100% onzichtbaar, voorkomt vlekken en zorgt dat het materiaal eenvoudig te reinigen is. De Deep Clean solution is een milde schuimoplossing die mega effectief is voor een hele diepe reiniging van absorberende materialen. In combinatie met de Piggy Proof Brush, dringt de reiniger de diep in de vezels door waardoor vuil en vlekken oplossen. Echt waar! Het laatste product is de Active Perfume. Dit geeft de schoenen en textiel niet alleen een fijne geur, maar door de vocht- en vuilafstotende nanotech formule voorkomt het de aanhechting van bacteriën, waardoor je ongewenste geurtjes elimineert uit je schoenen.

Piggy’s protectors zijn geurloos, op waterbasis, niet brandbaar, niet giftig en vrij van PFOA, PFOS en drijfgassen. Piggy Proof test haar producten, nooit en te nimmer op dieren! Dat is pas echt Piggy Proof.