Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Us!

0

Advies per schoenmerk

Soms kom je wel eens een paar schoenen tegen, waarvan het niet in één oogopslag duidelijk is van welk materiaal ze zijn gemaakt en hoe je de schoenen moet behandelen. Om het jou extra gemakkelijk te maken geven wij je een handig materiaaladvies per schoenmerk en collectie.

Advies per materiaal

Het bepalen van het juiste materiaal is soms best lastig. Toch is het erg belangrijk om ieder materiaal of leersoort op een eigen manier te behandelen. Suède met een metallic finish, verzorg je bijvoorbeeld op een hele andere manier dan suède of suède met een print. Tegenwoordig zien we ook veel schoenen met een slangenprint. De slangenprint of snakeprint komt voor op allerlei soorten leer en materialen. Zo zien we de slangenprint regelmatig op glad leer, op lakleer en zelfs op suède of nubuck. Nubuck en suède verliezen na verloop van tijd wel eens hun kleur. De kleur kun je gemakkelijk opfrissen en bijwerken door de nubuck textiel flacon. Daarnaast bescherm en verzorg je glad leer weer op een andere manier dan glad leer met een print.

Harris
Via Vai
X Sensible

Materiaaladvies per schoenmerk

Wij hebben een handige index voor je gemaakt van onze favoriete schoenmerken en hun splinternieuwe collecties met daarin de bijbehorende verzorgingsadviezen!

Schoenverzorgingsadviezen AW21

Schoenverzorgingsadviezen SS21

Schoenverzorgingsadviezen AW20

Schoenverzorgingsadviezen SS20