Pijnloos op hoge hakken

 

‘’Wie mooi wil zijn moet pijn lijden’’. Een gezegde dat we allemaal wel eens naar ons hoofd geslingerd krijgen als we die prachtige, maar veel te hoge hakken voor de zoveelste keer aantrekken. Door de positie van je voet tijdens het dragen van hakken, komt er meer druk op de voorvoet te staan. Maar liefst 75% van je lichaamsgewicht wordt dan door de voorvoet gedragen. Wees daarom extra lief voor je voeten. Gelukkig zijn er merken en producten die het leven op hakken een stukje aangenamer maken. Over shoe musthaves gesproken!!!

Speciaal voor je favoriete pumps

Pedag is zo’n merk! Pedag begrijpt dat een gewone inlegzool niet goed in je pump of hak past. Daarom hebben ze speciale zooltjes voor in de pump ontwikkeld, de High Life gelzooltjes. Doordat je dit halve zooltje vooraan in de schoen schuift, ontstaat er een zacht gelkussentje die de bal van je voet ontlast. Dit voorkomt een branderig gevoel en geeft je voet extra houvast in de pump. De gelzooltjes zijn zelfklevend, maar je kunt ze ook makkelijk in andere hakken doen. Kleven ze niet meer goed? Spoel de zooltjes even af met water et voilà ;).


Met blote voeten in je hakken

In sandalen en pumps heb je meestal geen sokken aan. Een lekkere zachte zool met velours is dan extra fijn. De Pedag Lady Gel is zo’n zool. Deze gelzool ontlast vooral het voorste gedeelte van de voet, daar waar je het het meeste nodig hebt. In de hak en in de voorvoet is er extra bescherming aangebracht in de vorm van gelkussentjes. Doordat de zool wat smaller is gemaakt, past ie makkelijk in je pump of sandaal.

Stevig, comfortabel en onzichtbaarAls laatste is er nog de Pedag Siesta. Weer zo’ n fijn zooltje die goed past in de pump, ballerina of sandaal! Door een element (een kussentje)  toe te voegen in de voorvoet van de zool, voorkom je doorzakken van de voet. Daarnaast zit er ook een ondersteuning aan de binnenkant van de voet. Dat geeft net dat stukje extra comfort. Je voeten zijn je dankbaar