Sneaker Musthaves

Het voorjaar komt eraan! Het moment om je sneakers die je zo graag draagt, wat TLC (Tender, Love & Care) te geven. Met een nieuwe veter, een fris zooltje en een reinigingsbeurt is je schoen zo weer klaar voor het nieuwe seizoen. De producten van Collonil Carbon Lab zijn speciaal voor ontwikkeld voor de verzorging van sneakers. Wij hebben een aantal musthaves voor je geselecteerd. 

Bescherm je sneakers!

Bescherm je sneakers regelmatig met een beschermende spray. Collonil Carbon Lab Protecting spray is geschikt voor alle materialen. Ideaal voor sneakers dus!

Carbon Protect €15,99
Carbon Protect 
Collonil | Carbon Lab Midsole Cleaner €8,99
Collonil | Carbon Lab Midsole Cleaner 

Clean Midsoles

De zolen van je sneaker krijgen het meest te verduren. Ze raken rechtstreeks de vieze straten en stoten regelmatig ergens tegenaan. Een goede reiniger is dan ook zeer welkom. De musthave voor de zoolranden!

Sneaker White

Witte sneakers

Een bestseller van de afgelopen jaren! Sneaker White is het wondermiddel voor je witte sneakers van glad leer. Naast het wegwerken van oneffenheden, maakt Sneaker White ook de naden van de sneakers weer parelwit. Kijk ook deze video over hoe je jouw ooit-zo-witte sneakers een tweede leven kunt geven.

Carbon Lab Cleaning Foam

Carbon Lab Cleaning Foam is een rijke, reinigende foam die ervoor zorgt dat jouw sneakers er weer box-fresh uitzien! Sneakers bestaan veelal uit verschillende materialen. Het is belangrijk om een product te gebruiken dat geschikt is voor verschillende materialen. Collonil Carbon Lab Cleaning Foam is zo’n product! Kijk ook deze video!  

Collonil | Carbon Lab Cleaning Foam | €10,99
Collonil | Carbon Lab Cleaning Foam 

Sneaker Sok

Sneaker socks

Draag je graag sneakers? Dan zijn sneakersokjes echte musthaves! Deze sokjes zijn laag uitgesneden en zijn onzichtbaar in een sneaker. De Sneaker Socks van Steps hebben een perfecte pasvorm en glijden niet van de voet.