Musthave voor je sneakers

Sneakers domineren steeds meer het straatbeeld. Zelfs de casual schoen neemt langzaam vormen aan van een sneaker. Vergis je niet, de sneaker is niet zomaar een schoen als alle anderen. De echte sneakerfreaks weten al langer dat dit type schoen een speciale verzorging en flinke dosis liefde vraagt. Collonil heeft daarvoor een speciale lijn van verzorgingsproducten geïntroduceerd in samenwerking met Hikmet Sugoer. Met zijn eigen schoenenmerk Sonra is hij van grote waarde binnen de sneakerbranche. Hikmet had behoefte aan een productlijn die niet alleen mooi, maar vooral effectief en duurzaam is. Beide gevestigd in het trendy Berlijn, vonden Hikmet en Collonil elkaar om een nieuwe productlijn te ontwikkelen. Het resultaat: een serie van producten die alles heeft: een super strak design en sublieme werken. In dit artikel showen we één van onze favoriete producten: De Midsole Cleaner.

De musthave voor je sneakers

Geloof me, als je de midsole cleaner hebt geprobeerd, snap je niet hoe je ooit zonder kon. Dit is echt hét wondermiddel voor sneakers om je zolen weer als nieuw te krijgen. 
De zolen van je sneaker krijgen het meest te verduren. Ze raken rechtstreeks de vieze straten, stoten regelmatig ergens tegenaan en dansen door de modder op een fijn festival. Een goede reiniger is dan ook zeer welkom. 

De Midsole Cleaner is een reinigende crème die is verpakt in een handzame flacon van 100 ml. Super handig, want dit formaat kun je ook makkelijk meenemen op reis en mag zelfs mee in het vliegtuig. 

Carbon Lab Midsole Cleaner

ZO WERKT HET: 

  1. Breng de reinigende crème aan op een schone doek. De microvezeldoek uit de Carbon Lab serie werkt hiervoor erg fijn.
  2. Het schoonmaken doe je door de midsole cleaner met roterende bewegingen in te wrijven.
  3. Wrijf de zolen tot slot droog met een schone doek.