Pump it up

Schoenverzorging heb je in allerlei soorten en maten. Als je SHOEmusthaves.nl vaker bezoekt, dan weet je dat als geen ander. Je hebt bijvoorbeeld blokjes, potjes, sprays en pompflacons. We kennen de impregneersprays vooral in de traditionele spuitbus, zoals de Collonil Carbon Pro. Daarnaast zijn er ook pompflacons. Deze winnen de laatste jaren terrein. Een voordeel is dat de pompflacon geen drijfgassen bevat. Om die reden is het product uit een pompflacon iets geconcentreerder dan haar grote broer en mag de spray ook binnenshuis gebruikt worden. Dat betekent niet dat de traditionele spuitbus aan de pompflacon onderdoet. Collonil Carbon Pro hanteert bijvoorbeeld op haar beurt een veel kortere droogtijd. Kies op basis van jouw voorkeuren, jouw favoriete product! Hieronder lees je meer over de beste pompflacons op de markt. 

Collonil Organic | Bamboo Lotion | €12,99

Collonil Organic

Deze natuurlijke leerverzorging is naast milieuvriendelijk ook super effectief. De Collonil Organic range bestaat voor 90% uit natuurlijke, vocht inbrengende ingrediënten zoals olijfolie, macadamia olie en bamboe extract. De range bevat onder andere een reinigende lotion voor alle leersoorten op basis van bamboe extract en een verzorgende lotion die het materiaal beschermt tegen water en vuil. 

Collonil Carbon Pure

Collonil Carbon Pure is de sterkste drijfgasvrije bescherming die er bestaat! Carbon Pure is het kleine broertje van Carbon Pro. De drijfgasvrije bescherming werkt op basis van de Carbon technologie. Het materiaal is na behandeling langdurig beschermd tegen vocht en vuil en het ademende vermogen van het materiaal blijft intact. Collonil Carbon Pure is geschikt voor alle materialen. Spray het product op het gereinigde materiaal, even inwrijven met een borstel of een doek. Laat de schoenen 12 uur drogen en je kunt ze weer met een gerust hart dragen!

Collonil | Carbon Pure | €11,99
travel
Collonil Carbon Lab | Travel Kit | €29,99

Collonil Carbon Lab Travel kit

Sneakerhead Hikmet Sugoer ontwikkelde samen met Collonil een complete range voor het verzorgen van sneakers, Collonil Carbon Lab! Met deze travel kit heb je alle sneaker essentials bij de hand in een handig transparant tasje. De producten zijn aerosol (drijfgas) vrij en komen in een 100 ml verpakking. Makkelijk mee te nemen op reis.

Piggy Proof

Het merk Piggy Proof is volledig ontwikkeld vanuit een duurzaam perspectief. De Piggy Proof protectors zijn geurloos, op waterbasis, niet brandbaar, niet giftig en vrij van PFOA, PFOS en drijfgassen. De volledige Piggy Proof lijn bestaat uit diverse producten. Een echte musthave? Dat is wat ons betreft de Piggy Proof Deep Clean Solution. Deze cleaner haalt zelfs de meest hardnekkige vlekken uit je schoenen, kleding, tassen en meubilair.

piggy