Wat is een goede handcrème voor droge handen?

Wat is een goede handcrème

Omdat we onze handen op dit moment erg veel wassen, krijgen een aantal van ons al snel last van extreem droge handen. Dit is vervelend, want droge, schrale handen kunnen zorgen voor vervelende kloofjes en wondjes. Om dit te voorkomen is het belangrijk om een goede handverzorging toe te passen. Te beginnen met een handcrème. Een goede handcrème verzorgt de huid, trekt snel in, verzorgt de nagels en is vrij van kleurstoffen en parabenen.

Onze persoonlijke favoriet is de Saicara Hand Balm! Deze fijne, lichte handcrème trekt snel in en verzorgt de handen o.a. met natuurlijke oliën, panthenol en keratine. De handcrème van Saicara helpt tegen irritaties en jeuk en is geschikt voor gebruik bij handeczeem.

De natuurlijke oliën in de handcrème zorgen voor heerlijk zachte handen en ondersteunt het herstellende vermogen van de huid. Panthenol, beter bekend als provitamine B5 herstelt de vochtbalans in de huid en zorgt ervoor dat de huid soepeler en elastischer wordt.  De keratine zorgt er op haar beurt weer voor dat ook de nagels goed verzorgt worden. 1,2,3 uh 5 vliegen in één klap.

Naast handverzorging heeft Saicara ook een complete range aan voetverzorging! Benieuwd hoe je je voeten weer zomerklaar kunt maken met Saicara? Lees de blog hier! 

De producten van Saicara worden geproduceerd in Duitsland en zijn samengesteld door huidspecialisten en worden dermatologisch getest. De producten verwennen, verfrissen en ontspannen de handen en voeten met behulp van hoogwaardige ingrediënten, waardevolle oliën en vitaminen.